3. Picok kup


TKD klub ”Borik” Đurđevac je jučer organizirao veliki Taekwondo turnir u SD OŠ Đurđevac ”3. Picok kup” na kojem se je okupilo 204 natjecatelja iz 20-ak klubova RH. Svečanom otvorenju nazočili su predstavnici javnih medija, gradonačelnik Hrvoje Janči i župnik Marko Rac, te zastupnici naših sponzora. Najmlađa članica ”Borika” Petra Grivić proglasila je službeno turnir otvorenim. Uz vrhunsku organizaciju, svi natjecatelji su dobili poklon pakete, svi klubovi zahvalnice na sudjelovanju. Na turniru je bio i aktualni sjetski prvak i višestruki prvak Europe i sudionik OI u Riu FILIP GRGIĆ koji je ovom prigodom dao i intervju na podravskom radiju te tako ”Boriku” podigao rejting.
Iz ” Borika” su nastupili: MONIKA MAJNOVIĆ (2 zlatne medalje kreativne i standarne forme), PETRA GRIVIĆ (zlatna medalja kick), BETINA ČOKIĆ (borbe srebro i forme), PETRA HRLIĆ (forme srebro), dok su također u borbama srebro osvojili IZAK VALENTIN LENARDIĆ, BORNA ČOKIĆ, MALIA MILODANOVI I MARTIN GREGURIĆ.
Ovime je ”Borik” pokazao dobro gostoprimstvo i uradio 100% učinak te osvojio pehar za 5.mj.u sveukupnom poretku.
Vrhunsku organizaciju potvrdio je je i delegat turnira NIKOLA PEMPER o čemu će biti izvješten i hrvatski Taekwondo savez.

GALERIJA